Unicode Displays in IE fields

Discussion in 'Hangar Talk' started by Flyboy, Feb 15, 2007.

  1. Flyboy

    Flyboy Pre-takeoff checklist

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    213
    Location:
    Charlotte NC
    Display Name:

    Display name:
    Ron Kinney
    Ok, sorry for asking anohter computer question, but I have looked high and low for the answer to this and come up with nothing. Either Im not looking with the right search word or nobody knows the answer.

    Running win xp Service pack 1, IE 6.

    On some web sites when I make entrys in fields instead of the text displaying it shows unicode symbols for drawing boxes. I've checked all of my language settings and all of my options but I can't see what's going on. Luckily it's only on a few so I suspect that it's aproblem on the site and not my computer, but has anyone ever seen this and know a fix?
     
  2. tonycondon

    tonycondon Gastons CRO (Chief Dinner Reservation Officer)

    Joined:
    Mar 9, 2005
    Messages:
    15,419
    Location:
    Wichita, KS
    Display Name:

    Display name:
    Tony
    you must buy a Mac! :D:D

    im sure all the computer nerds will give the real answer in 5...4...3...2....1...
     
  3. jesse

    jesse Touchdown! Greaser!

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    15,775
    Location:
    Lincoln, NE
    Display Name:

    Display name:
    Jesse
  4. gprellwitz

    gprellwitz Touchdown! Greaser!

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    12,993
    Location:
    Romeoville, IL
    Display Name:

    Display name:
    Grant Prellwitz
    Please provide some example sites where it happens.
     
  5. Flyboy

    Flyboy Pre-takeoff checklist

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    213
    Location:
    Charlotte NC
    Display Name:

    Display name:
    Ron Kinney

    It happens on my online payroll site HERE

    Click on the Payroll One Online side logon button and when i type the branch Id etc.. it shows unicode. They have it so a direct link doesn't work.

    The other major one one is the admin for my companys web site in the edit html tool. Ummmm not going to give that password out. lol. :D



    I"ll use firefox if I have to. I've tried it, didnt like it. removed it long time ago. Same for opera.
     
  6. Areeda

    Areeda Pattern Altitude

    Joined:
    Aug 21, 2005
    Messages:
    2,189
    Location:
    Los Angeles, CA
    Display Name:

    Display name:
    Areeda
    I tried it in Netscape using Firefox and Internet Explorer engines and it displays OK for me. I ran the page through the w3 validator and it came up with a bunch of errors including "No character encoding found" so it might be very dependent on what your settings in IE are.

    Since it is your company, I'd suggest you send this link to the person responsible for the page http://validator.w3.org/check?uri=https%3A%2F%2Fpayroll1ondemand.com%2F

    Here what I see in the login page:

    Joe

    [​IMG]

    Excuse the selection stuff, I was going to cut and paste html then decided a screen capture would be better.
     
  7. Flyboy

    Flyboy Pre-takeoff checklist

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    213
    Location:
    Charlotte NC
    Display Name:

    Display name:
    Ron Kinney
    Thanks! Ill pass it on.

    And scratch my head over my settings again. It works fine on every other machine here - just mine messes up. :dunno: