[NA]Adobe Reader experts needed[NA]

Discussion in 'Technical Corner' started by Let'sgoflying!, Feb 10, 2017.

  1. Let'sgoflying!

    Let'sgoflying! Touchdown! Greaser! PoA Supporter

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    14,209
    Location:
    west Texas
    Display Name:

    Display name:
    Dave Taylor
    When I print a fillable pdf in which the originator of the document has included strike-throughs, none of the st's are printed. The text beneath the st's is printed properly but not the lines.
    Printer config. problem?
     
  2. flyingron

    flyingron Touchdown! Greaser! PoA Supporter

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    13,391
    Location:
    Catawba, NC
    Display Name:

    Display name:
    FlyingRon
    Do they show up on the screen?
     
  3. Let'sgoflying!

    Let'sgoflying! Touchdown! Greaser! PoA Supporter

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    14,209
    Location:
    west Texas
    Display Name:

    Display name:
    Dave Taylor
    yes. They appear black as does the text. I am printing B&W only.
     
  4. linuxjim

    linuxjim Pre-takeoff checklist

    Joined:
    Jul 8, 2014
    Messages:
    297
    Location:
    Wilmette, IL
    Display Name:

    Display name:
    JJ
  5. flyingron

    flyingron Touchdown! Greaser! PoA Supporter

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    13,391
    Location:
    Catawba, NC
    Display Name:

    Display name:
    FlyingRon
    Jim's answer seems to be correct. You need "Document And Markups" in the print dialog. Oddly, this seems to be the default in my copy.
     
  6. Let'sgoflying!

    Let'sgoflying! Touchdown! Greaser! PoA Supporter

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    14,209
    Location:
    west Texas
    Display Name:

    Display name:
    Dave Taylor
    Immediate fix, thank you LinuxJim.
    Mucho trouble saved.
     
    linuxjim likes this.
  7. Let'sgoflying!

    Let'sgoflying! Touchdown! Greaser! PoA Supporter

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    14,209
    Location:
    west Texas
    Display Name:

    Display name:
    Dave Taylor
    I have another one for you.
    EVERY time I open ANY pdf the first thing I have to do is ctrl+ it four times in order to make it a readable font. It always opens in 0.0005 font size, and I need at least 8 and prefer 12!
    So your mission is to find a settings change so that I never ever have to ctrl+ a document.
    Thank you, standing by for adobe-happiness.
     
  8. flyingron

    flyingron Touchdown! Greaser! PoA Supporter

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    13,391
    Location:
    Catawba, NC
    Display Name:

    Display name:
    FlyingRon
    I think something has really tweaked your Adobe reader defaults badly. I might consider completely removing it and reinstalling it.
     
  9. Sac Arrow

    Sac Arrow Touchdown! Greaser!

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    13,665
    Location:
    Oakland, CA
    Display Name:

    Display name:
    Eight Balla
    Just as a side note, the newest versions of Adobe reader and pro have voice read capability. It's quite entertaining, especially with cuss words.